SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

MINNA KAUPPINEN 0700-01103

Näkijä, meedio, parantaja, henkinen ohjaaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: enkelit, yksisarviset ja muut valon auttajat, uuden ajan lapset, menneet elämät, energiaparannus, chakrat, jumalattaret, pyhä feminiinisyys, pyhä seksuaalisuus

Työvälineet: kristallit, äänimaljat, rumpu, energianvälitys

Minna on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

  • syyskuu21lauantai
    Auttaja paikalla
    tavoitettavissa
    11:00 17:30Minna Kauppinen

”Toimin valoisana näkijänä, meediona, henkisenä ohjaajana ja parantajana. Voin auttaa sinua esimerkiksi löytämään oman ainutlaatuisen voimasi ja valosi elämäsi kriiseissä tai muutoksissa. Voin katsoa intuitiivisesti, miltä tekemäsi valinnat näyttävät tässä hetkessä tai tulevaisuudessa. Olen tukijasi niin murheissa kuin henkisellä polullasikin ja vahvistan yhteyttäsi omiin oppaisiisi ja valonauttajiisi. Asiakkaani ovat kertoneet, että myös yhteys omaan enkeliin tai yksisarviseen on vahvistunut voimakkaasti.

Meediona voin välittää lohdullisia viestejä edesmenneeltä läheiseltäsi tai lemmikiltäsi. Energiaparantajana teen korkeavärähteisiä energiahoitoja, joihin yhdistän mm. kristalleja ja äänellä parantamista. Voin myös ohjata sinua terveellisemmän ja luonnollisemman ravinnon pariin sekä luonnonlääkintään.

Olen ollut lapsesta saakka psyykkisesti hyvin herkkä ja kulkenut kivikkoisen tien, että olen asteittain tullut siksi kuka todella olen. Olen itse saanut henkimaailmasta siunauksellista apua, suojaa ja turvaa haastavissa elämäntilanteissa. Auttajan työ on minulle sydämen kutsumus, siksi haluan jakaa rakkaudellista valoa ja kannustusta myös Sinulle.”

Rakkaudella,
Minna Maria

Soita Minnalle 0700 - 01103

(puhelun hinta 2 € min+pvm)