SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
anna-pirhonen-mattila

ANNA PIRHONEN-MATTILA 0700-01105

Intuitiivinen näkijä, meedio, energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Energioiden tulkitseminen, intuitiivinen näkeminen, energian välitys, yhteys henkimaailmaan
Työvälineet: Oraakkeli-ja tarot-kortit, intuitio, selväaistit

Anna on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Anna tulkitsee sinulle tämän hetken herkkiä energioita, joiden avulla saat ohjausta ja vahvistusta polullesi. Anna myös toimii henkisenä valmentajana, energiahoitajana ja meediona.

”Tulkintani tuovat pintaan asioita, joita Sinun halutaan ottavan huomioon tässä hetkessä ja tässä elämänvaiheessa. Työskentelen voimakkaasti energioiden kanssa, ja myös tekemissäni tulkinnoissa ’luen’ energioita – välillä saatan nostaa muutaman kortin antamaan lisävahvistusta. Kerron kaiken mitä tunnen ja näen ja kuulen Sinun energioistasi; saat lisävahvistusta ja ohjausta polullesi. Toimin myös henkisenä valmentajana auttaen Sinua eteenpäin omalla henkisen kasvun tielläsi.

Energiahoitoni on kundaliinireikiä ja healingia(henkimaailman parannus) yhdistettynä ja hoitoa voi hyödyntää sekä fyysisiin vaivoihin että energiakeskusten tukoksiin ja epätasaisiin virtauksiin.

Otan myös yhteyttä edesmenneisiin ja olen tehnyt henkimaailman kanssa sopimuksen, että lupaan palvella henkimaailmaa ja toimia Valosta ja Rakkaudesta käsin. Minulla on aina työskennellessäni omat henkioppaat vierelläni auttamassa.

Minuun voit ottaa yhteyttä, kun kaipaat neuvoa tai opastusta, ohjausta oikeaan suuntaan, energiahoitoa tai viestiä henkimaailmasta.

Toimin aina puhtain sydämin korkeampaa tarkoitusta ja omaa sielunsopimustani palvellen Sinua auttaen.”

Anna Pirhonen-Mattila

Asiakkaiden antamia palautteita:

” Olen koko sydämestäni kiitollinen sinulle Anna. Teit minulle laajan energiakentän tulkinnan ja palaute minulle siitä oli mitä uskomattomin. Kerroit miltä chakrani sekä aurani näyttää, ja ne osuivat täysin kohdalleen. Olin jopa hämmentynyt miten yksityiskohtaisesti kuvailit minua ja elämäntilannettani niiden kautta. Oma voimaeläimenikin varmistui pöllöksi ja sitä kautta sain vahvistusta vahvalle intuitiolleni. Kaikki tämä kuitenkin jäi taka-alalle, kun kerroit nähneesi miehen. Ei epäilystäkään, etteikö mies ollut kuusi vuotta sitten kuollut isäni. Kaikki ne sanat mitkä välitit hänen kauttaan sai minut tolaltaan. Kukaan muu ei olisi voinut niitä osata sanoa kuin isä. Vain minä tiesin, miksi hän sanoi ne lauseet. Olen hämmentynyt mutta niin onnellinen. Kiitos! Ja vahva suositus kaikille! ”
 
”Yllätyin ja ilostuin erilaisten asioiden ja ominaisuuksieni, esim. minulle ominaisten luonteenpiirteiden paikkansa pitävyydestä Annan tulkinnassa. Sain tietää aurani värit, joista en ollut koskaan aikaisemmin ollut tietoinen. Sain kuulla chakrojeni tilasta, niiden tasapainosta sekä chakroista, joissa näkyi epätasaisuutta. Sain myös neuvot chakrojen tasapainottamiseen. Anna kertoi voimaeläimistäni ja omat tuntemukseni saivat vahvistuksen: tiikeri ja hevonen kulkevat kanssani elämän poluilla. Sykähdyttävin osa ja minulle lohtua tuova tulkinnassa esiin tullut tieto oli se, kun Anna kertoi ihmishahmoisen kirkkaan valo-olennon olleen koko tulkinnan ajan vierelläni. ❤️ Koin tämän omaksi, edesmenneeksi pojakseni. Tulkinnassa sain neuvoja, mihin osa-alueisiin minun olisi hyvä elämässäni keskittyä ja mitkä ovat omat kykyni ja vahvuuteni. Pitkän tulkinnan kruunasi viesti henkimaailmasta edesmenneeltä lähisukulaiseltani. ❤️ Kiitos Anna”
 
”Anna teki minulle ihanan tulkinnan puhelimitse! 💖 Hän kuvaili osuvasti luonnettani sekä vahvuuksiani ja antoi minulle myös vinkkejä heikompien ominaisuuksieni kanssa pärjäämiseen. Pyysin ennen tulkintaa erityisesti vinkkejä oman sielun- / elämäntehtäväni valottamisessa ja vahvistamisessa ja siitä Anna olikin saanut  erityisen vahvoja näkyjä.
Voin lämpimästi suositella Annan tulkintoja. Hän on lahjakas, voimallinen ja lempeä näkijä 🙏💖”
 
” Sain valtavan ihanan kokemuksen Annan hoidosta ❤️ Tuntemukset olivat voimakkaita mutta kuitenkin hyvin lempeitä ja hyvältä tuntuvia mm. painon tunnetta sekä keveyttä, kihelmöintiä käsissä ja jaloissa, näin värejä sekä tunsin muutaman kerran lyhyitä väristyksiä koko kropassa. Nukahdin jossain vaiheessa, kunnes palasin takaisin. Anna antoi lopuksi palautteen hoidosta, joka oli tosi mielenkiintoinen ja voi kuinka hän osuikaan oikeaan kaikessa. Kokonaisuudessaan ihmeellistä, voimallista ja ihanan rentouttavaa.”
 

Soita Annalle 0700 - 01105

(puhelun hinta 2 € min+pvm)