SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Vainio-Saara-intuitiivinen-tulkitsija

SAARA VAINIO 0700-01101

Intuitiivinen tulkitsija, energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Energian välitys, energian tulkitseminen, läsnäolo
Työvälineet: Intuitio, selväaistit

Saara on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

  • joulukuu10perjantai
    Auttaja paikalla
    available
    08:00 14:00Saara Vainio

Saara välittää energiaa ja tulkitsee energioitasi selvätuntoisesti. Viestien ja energioiden tulkitsemiseen hän käyttää tarvittaessa enkeli- ja tarotkortteja.

”Välitän Korkeinta, kirkkainta ja puhtainta valoa alkulähteestä.

Energian välityksen lomassa tulkitsen energioitasi ja välitän viestit joita saan, pääsääntöisesti kuvina tai selvätuntoisesti kehossani.

Valoenergiahoito on voimakas, puhdistava hoito. Valo nostaa esiin ne asiat, joihin sinun toivotaan kiinnittävän huomiota. Asiat ja tunteet,  jotka olet ehkä tiedostamatta painanut syvälle sisimpääsi ja joista vapautumalla teet tilaa valolle ja rakkaudelle. Valoenergiahoidossa voit turvallisesti kohdata esiin nousevat asiat ja tunteet. Olet turvassa rakastavan ja armollisen energian ilmapiirissä.

Energian välityksen lahja ja kiinnostus henkisiin asioihin on ollut minulla lapsesta saakka. Matkani varrella olen opiskellut Reiki Masteriksi ja Enkelitulkitsijaksi. Omassa elämässäni kokemani haasteet ovat tuoneet lisää ymmärrystä.
 
Olen täällä, valmis auttamaan sinua omalla polullasi. Antamaan tukea haastavissa tilanteissa ja muistuttamaan kuinka kaunis valo-olento sinä olet.
Saara”

Soita Saaralle 0700 - 01101

(puhelun hinta 2 € min+pvm)