SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Sariella Vihriälä

Sari Vihriälä

Energian välittäjä, Näkijä, Henkinen ohjaaja

Soita Sarille!

0700-01101

Sari on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Sari Vihriälä (Sariella) on energian välittäjä, vertaistukija henkisen heräämisen kriiseissä sekä auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Sari käyttää työvälineinä Tarot- ja povauskortteja, energioiden lukemista sekä heiluria.

”Moi, mä oon Sari ja mulla meni melkein 40 vuotta, että ymmärsin ja hyväksyin, mitä mun on tarkoitus elämässäni tehdä. Olen elänyt todella kokemusrikkaan elämän välillä itkien ja välillä nauraen, että voiko tämä kaikki tapahtua yhdelle ihmiselle. Kantapään kautta oon opetellut tulemaan toimeen mm. erityisherkkyyteni kanssa. Opiskelin useita ammatteja ja aikani työskenneltyäni huomasin, ettei tämäkään ollut sitä mitä etsin. Ammattejani on yhdistänyt ihmisten kanssa työskentely ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut sydäntäni lähellä.

Nyt olen antautunut elämäntehtävälleni ja haluan auttaa sinua löytämään Itsesi sekä omat voimasi. Välitän energiaa Valosta ja Rakkaudesta ja Sinä olet minulle tärkeä.

Mikäli kaipaat juttukaveria selvittääksesi ajatuksiasi tai tarvitset energiabuustia, jotta saat arkesi pyörimään, niin soitappa mulle. Voit ottaa yhteyttä myös mikäli omat kykysi ovat alkaneet avautumaan, etkä tiedä kuinka hallita niitä tai haluat tietää mistä on kyse. Tärkein asia soittaessasi on, että olet mahdollisimman rehellinen ja oma itsesi, koska silloin välillämme virtaa energia parhaiten. Halutessasi voimme avata polkuasi korttien avulla, joita minulta löytyy useampia erilaisia, ja mm. povauskortteihin olen saanut oppini Isoäidiltäni. Usein kortit auttavat huomaamaan uusia mahdollisuuksia tai sitten ne tuovat sinulle vahvistuksen asioihin, jotka olet jo sisimmässäsi tiennyt. Voin myös tarvittaessa puhdistaa, tasapainottaa ja suojata sinun tai kotisi energioita sekä opastaa sinua kuinka voit tehdä sen itse.

Muista Rakas Ystävä, että Sinä et ole yksin. Meitä Valosta ja Rakkaudesta voimansa saavia ihmisiä on ympärilläsi ja olemme täällä tukemassa sinua.”

Soita minulle!

0700-01101