SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Sari Vihriälä

Sari VIhriälä 0700-01101

Näkijä, Energian välittäjä, Henkinen ohjaaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: henkisen heräämisen kriisit, erityisherkkyys, näkijän sukulinja, mielenterveyshoitaja
Työvälineet: kortit, heiluri

 

Sari on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Tavoitettavuus vielä auki, tarkasta uudestaan myöhemmin

Sari on vertaistuki henkisen heräämisen kriiseissä, energian välittäjä ja auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Työvälineinä hän käyttää Tarot- ja povauskortteja, heiluria ja energioiden lukemista.

”Olen antautunut elämäntehtävälleni ja haluan auttaa sinua löytämään Itsesi ja omat voimasi. Välitän energiaa Valosta ja Rakkaudesta. Mikäli kaipaat juttukaveria selvittääksesi ajatuksiasi tai tarvitset energiabuustia, jotta saat arkesi pyörimään, olen sinua varten.

Yhteyttä voit ottaa myös mikäli omat henkiset kykysi ovat avautumassa, etkä tiedä kuinka hallita niitä tai haluat tietää mistä on kyse.

Halutessasi voimme avata polkuasi myös korttien avulla. Usein kortit auttavat huomaamaan uusia mahdollisuuksia ja antavat sinulle vahvistusta asioihin, jotka olet jo sisimmässäsi tiennyt. Voin myös tarvittaessa puhdistaa, tasapainottaa ja suojata sinun tai kotisi energioita sekä opastaa sinua kuinka voit tehdä sen itse.

Muista rakas ystävä, että sinä et ole yksin. Meitä valosta ja rakkaudesta voimansa saavia ihmisiä on ympärilläsi ja olemme täällä tukemassa sinua.”

 

Soita Sarille 0700 - 01101

(puhelun hinta 2 € min+pvm)