SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
Auttajat - Vihriälä Sari
Auttajat - Vihriälä Sari

Sariella Vihriälä

Tukena henkisen heräämisen kriiseissä, energiahoitaja sekä intuitiivinen tulkitsija.

Soita Sariellalle!

0700-01101

Sariella on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

Sariella on voimakas, lämminhenkinen tukija, jonka puoleen voit turvallisesti kääntyä, jos olet kohdannut henkisen kriisin ja tarvitset selvyyttä sinua askarruttaviin kysymyksiin. Hän käyttää työvälineinään kortteja, heiluria, energiahoitoja ja tietysti omaa intuitiotaan.

”Olen Sari Vihriälä, työnimeltäni Sariella. Olen lähtöisin näkijäsuvusta, ja henkisen tien kulkeminen on alkanut minulla jo lapsena. Varttuessani tuli vaihe jolloin suljin kanavani, mutta uskoani asiaan en koskaan menettänyt. Minua heräteltiin välillä rajumminkin kulkemaan omaa polkuani ja olen omakohtaisesti kokenut kuinka ohut raja voi olla henkisellä heräämisellä ja hulluudella. Mikäli olet itsesi tai läheisesi puolesta huolissasi, niin ota rohkeasti yhteyttä. Olen toiminut mielenterveyspuolella niin hoitajana kuin hoidettavana ja voin olla vertaistukenasi useimmissakin elämänkriiseissä..

Tärkein asia soittaessasi on, että olet mahdollisimman rehellinen ja oma itsesi, koska silloin välillämme virtaa energia parhaiten. Keskustelun aikana usein jo voimaantuu niin paljon, että tietää, mitä seuraavaksi aikoo elämällään tehdä tai kuinka saa solmut avattua. Halutessasi voimme avata polkuasi korttien avulla, joita minulta löytyy useampia erilaisia, ja mm. povauskortteihin olen saanut oppini Isoäidiltäni. Korteista en kuitenkaan ”ennusta” tulevaa vaan tulkitsen niitä. Meillä on vapaa tahto tehdä mitä haluamme riippumatta siitä mitä kortit meille kertovat. Monesti kortit kuitenkin tuovat sinulle vahvistuksen asioihin, jotka olet jo sisimmässäsi tiennyt.

Sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskennellessäni opin, että vaitiolovelvollisuus on itsestäänselvyys eikä tuomitseminen todellakaan kuulu toimintatapoihini.

Jos tarvitset Energiaa lisäävää lämminhenkistä auttajaa, joka auttaa sinua löytämään oman totuutesi ja tiesi, niin ota yhteyttä.”

Uutta: Kirjalliset tulkinnat

Voit tilata Sariellalta myös kirjallisen tulkinnan. Lähetä alla oleva tilauslomake ja Sariella Vihriälä ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä.

Kirjallisten tulkintojen vaihtoehdot:

  1. Yhden kysymyksen tulkinta (35 eur)

  2. Oma polku -tulkinta (35 eur)

Voit tilata korttitulkinnan mieltä askarruttavaan asiaan. Tulkinnan teen pääsääntöisesti taroteilla mutta halutessasi voin käyttää myös perinteisiä povauskortteja. Ilmoita toiveesi povauskorteista lisätietokenttään sekä hiustesi väri tai omalta tuntuvan Rouvan/Kuninkaan maa (hertta, ruutu, risti, pata).

Voin tehdä myös tulkinnan Oman polkusi löytymiseen. Tällöin nostan kolmesta eri pakasta vahvistuksen, jossa on päivittäistä ohjausta, elämäntarkoitus ja valon enkeleiden viesti.

Tulkintoihin pyydän aina mukaan Valon oppaita, joilta useasti myös kanavoituu tietoa tai viestejä. Tarvittaessa käytän myös heiluria.

Soita minulle!

0700-01101