SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.
meedio-selvanakija-Satu-Autere-kuudes-aisti-auttajat

SATU AUTERE 0700-01101

Selvänäkijä

Vahvuudet ja erityisosaaminen: tarkkanäköisyys, vahva energioiden ja kokonaistilanteiden havainnointi, henkinen valmennus, enneunien tulkinta
Työvälineet: Selväaistit, henkioppaat
I do also readings in English

Satu on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

  • helmikuu25sunnuntai
    Auttaja paikalla
    available
    18:00 21:00Satu Autere

Satu on kokenut ja empaattinen selvänäkijä ja henkinen valmentaja. Hän voi auttaa sinua haastavissa elämäntilanteissa, joissa tarvitset uusia näkökulmia, nykyisyyden pohdintaa tai sysäystä tulevaisuutta kohti.

”Teen sinulle tulkinnan selvänäköisesti, -tietoisesti ja -tuntoisesti. Näen kuvia ja saan tunteita ja tuntemuksia asioista, tapahtumista ja ihmisistä. Henkioppaat ovat aina olleet tukenani ja välitän sinulle tietoa myös heiltä.

Autan sinua asioissa, jotka pitävät sinut lukossa tai jumissa missä tahansa elämän osa-alueella, koski se sitten rakkauselämää, henkistä kehitystä tai uraa. Kerron sinulle, mitä näen tilanteestasi ja mahdollisuuksistasi. Tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua selkiyttämään ajatuksiasi, jotta pystyt tekemään parhaan ratkaisun elämässäsi. Näen hyvin usein myös valintojesi seuraukset.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään, onko sinulla selväaisteja tai kykyjä, pystyn näkemään ja aistimaan sen ihmisistä. Voin kertoa sinulle, mitkä ovat vahvimmat aistisi ja miten niitä voisi lähteä kehittämään.

Tulkitsen myös unia, joiden avulla voimme tarkastella tilannettasi ja auttaa sinua ymmärtämään alitajunnassasi piileviä asioita, jotka ovat saattaneet pitää sinua paikallaan.

En löydä kadonneita esineitä, enkä tee tulkintoja terveyteen liittyvissä asioissa.

Tulkinnoissa olen kannustava, positiivinen ja suora. Mikään kysymys tai asia ei ole minulle vähäpätöinen. Haluan auttaa sinua löytämään valon pimeydessä ja luottamaan siihen, että jotain hyvää on tulossa!”

Soita Satulle 0700 - 01101

(puhelun hinta 2,18 € min+pvm)