SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.
selvanakija-Rita-Forsberg-Kimura-Kuudes-Aisti-Auttaja

Rita Forsberg-Kimura 0700-01105

Intuitiivinen näkijä, sieluntulkki, henkinen ohjaaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Vahva intuitio, yhteys henkimaailmaan, sielun ja kehon yhdistäminen ja eheyttäminen, enkelienergia, menneet elämät, reiki master, DreamWalker Death – Unimatkaaja.
Työvälineet: Intuitio, selvänäköisyyden kaikki tasot, energian tulkitseminen ja kanavoiminen, Tarot ja  enkeliviesti tulkinnat. Puhelun aikana kaukohoitoina: Reiki, SoulBodyFusion (SBF), Reconnective Healing (RH), Thetahealing (TH).

Rita on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

 • helmikuu23perjantai
  Auttaja paikalla
  available
  10:00 22:00Rita Forsberg-Kimura
 • helmikuu24lauantai
  Auttaja paikalla
  available
  10:00 22:00Rita Forsberg-Kimura
 • helmikuu25sunnuntai
  Auttaja paikalla
  available
  10:00 22:00Rita Forsberg-Kimura
 • helmikuu26maanantai
  Auttaja paikalla
  available
  10:00 22:00Rita Forsberg-Kimura
 • helmikuu27tiistai
  Auttaja paikalla
  available
  09:45 22:00Rita Forsberg-Kimura

Ritan Podcast

Rita on kokenut ja vastuullinen näkijä, jolla on vahva intuitio. Hän on tukenasi haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa eikä mikään kysymys ole hänelle liian vähäpätöinen. Puhelun aikana Rita voi poistaa aurastasi tarpeettomat ”kiusanhenget” sekä selkeyttää ja puhdistaa energiaasi.

”Näkijänä olen vastuullinen ja käytän monia menetelmiä intuitioni lisäksi ja aina sinun tilanteesi mukaan. Tulkinnan kuulijana sinun on hyvä ymmärtää, että luot oman elämäsi ja pidät näkijän neuvoja viisaana ohjauksena. Kun olet erilaisissa energeettisissä tiloissa, näkijöidenkin vastaukset vaihtelevat.

Puhelun aikana voin poistaa monia elämääsi häiritseviä asioita: kelluvia muistoja, tarpeettomia raskasmetalleja, säteilyä, toisten kiinnittämiä psyykkisiä koukkuja ja kiusanhenkiä energiakentästäsi. Voin myös selkeyttää energiaasi ja palauttaa sielun sirpaleita. Puhdistan myös kodin ja erilaisten tilojen energiaa.  Kaikki vain sinun luvallasi.

Välitän eheyttäviä, parantavia taajuuksia (RH), jotka ovat järkeilevän mielen kontrollin tuolla puolella. Kun olet yhteydessä minuun, olet valon ja informaation vaihdossa korkeampien tasojen kanssa ja löydät sisäistä rauhaa ja itsesi hyväksyntää uudella tavalla.

Voin vahvistaa sielun ja kehon yhteyttä (SBF), koska suurin lahja, jonka voit itsellesi antaa, on kutsua sielusi fyysisyyteen, jonka Uusi Energia mahdollistaa.


Olen tukenasi haasteiden kohtaamisessa, elämän hallinnassa, haasteellisissa ihmissuhteissa, henkiseen hyvinvointiin vaikuttavissa asioissa niin ilon kuin surunkin hetkellä. Mikään kysymyksesi ei ole vähäpätöinen.

Olen saanut olla monien auttajana tällä selkeästi näkemisen kyvylläni, johon liitän intuitioni lisäksi monia työkaluja kohottaakseni energioita. Toimin henkisen alan yrittäjänä käyttäen reikiä, tehden korttitulkintoja, numerologiaa ja energiahoitoja. Olen sielun tulkki ja katson maailmaa sielun silmin.

Sallitko tätä näkyvää ja näkymätöntä apua itsellesi, nähdäksesi toisen todellisuuden?

Olen täällä sinua varten ja odotan yhteydenottoasi, kuuntelen sinun tarinaasi, muistutan sinua, kuka
todella olet ja kuljen kanssasi tätä ihmeellistä matkaa, jos niin valitset. Minä Olen ja Sinä Olet.
Mikä suunnaton ilon aihe on olla olemassa.”

Rakkaudella ja valolla,

Rita

Soita Ritalle 0700 - 01105

(puhelun hinta 2,18 € min+pvm)