SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sirpa Pihlajaniemi 0700-01105

Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Akaasisten tiedostojen tulkitsija, oraakkeli, menneiden elämien tulkitsija ja näkijä, Colette Baron-Reidin Oracle card reading koulutus 
Työvälineet: intuitiivinen näkeminen, kanavointi, oraakkelikortit

 

Sirpa voi auttaa sinua vaikeassa elämäntilanteessa tai silloin kun oman polkusi suunta on hukassa. Työkaluinaan hän käyttää intuitiivista näkemistä, erilaisia Tarot- ja oraakkelikortteja, kanavointia ja energian välittämistä.

”Olen aina nähnyt, tiennyt menneet elämäni ja osannut parantaa. Erilaiset koulutukset sekä kahdeksan kuukauden liikuntakyvyttömyys koulivat minusta esiin auttajan ja opastajan.

Olen sinulle rehellinen ja siksi et ehkä aina kuule minulta sitä mitä haluaisit kuulla, mutta kuulet varmasti sen, mikä sinun on tärkeää kuulla juuri tässä hetkessä. En varsinaisesti ennusta tulevaa, mutta saat suuntaviivoja, joiden avulla luot elämääsi. Se miten toimit tässä hetkessä auttaa sinua muuttamaan niin menneisyytesi kuin tulevaisuutesi.”

Ilosta, naurusta ja huolettomista kesistä syntyi halu jakaa. Kiusaamisesta, petturuudesta ja tappouhkauksista syntyi halu auttaa. Masennuksesta, tuskasta ja surusta syntyi kyky ymmärtää. Myötätunnosta, lempeydestä ja rakkaudesta syntyi kyky viitoittaa tulevaa. Jännityksestä, kivusta ja sairaudesta syntyi kyky kuunnella kehoa. Kehon kuuntelusta syntyi kyky parantua. Omista oivalluksista ja kokemuksista syntyivät kyvyt ohjata ja kouluttaa. Omien uskomusten kyseenalaistamisesta ja sisäänpäin kääntymisestä syntyi kyky muuttua. Luottamuksesta ja rohkeudesta syntyi halu kuunnella sydäntä. Sydämen kautta elämisestä synnyin uudelleen ja nyt minä Olen. – Sirpa

Lue lisää Sirpa Pihlajaniemen haastattelusta

Soita Sirpalle 0700 - 01105

(puhelun hinta 2 € min+pvm)