SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
tarotkortti-tulkinta-Merja-Hottinen

MERJA HOTTINEN 0700-01108

Intuitiivinen tulkitsija, Energiahoitaja, Henkinen ohjaaja

Vahvuudet ja erityisosaaminen: intuitiiviset tulkinnat, energioiden välittäminen ja tulkitseminen
Työvälineet: selväkuulo, heiluri, tarot-, enkeli- ja oraakkelikortit

Merja on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Merja Hottinen on kokenut korttitulkitsija ja koulutettu energia- ja reikihoitaja. Merja voi auttaa monipuolisesti sekä tämän hetken haasteissa, että tulevaisuuteen katsomisessa.

”Tarot- ja enkelikorttitulkinnoissa kortit tulevat Sinulle tämän hetken energioihin ja antavat suuntaa tulevista energioista ja asioista. Kuitenkin on tärkeää muistaa, että meillä kaikilla on vapaa tahto valita omia suuntia ja tilanteita elämäämme. Tulkintojen aikana minulla on energiakanavat auki, joten välitän samalla voimaannuttavaa energiaa sinulle, jos haluat.

Teen myös kaukoenergiahoitoja, joissa toimin puhtaasta valosta ja rakkaudesta käsin kunkin sielun korkeimmaksi parhaaksi. Joskus energiahoidon yhteydessä saattaa tulla mukaan entisten elämien näkemistä tai poisnukkuneita läheisiä. Joskus näen myös energiahoidon aikana tulevia tapahtumia. Kaikki energiahoitoni ovat yksilöllisiä ja voimaannuttavia.
 
Olen käytettävissäsi kun kaipaat apua oman suuntasi löytämiseen, ratkaisua haasteisiin tai tarvitset energiahoitoa tukkoisuuteen tai uskomusten ja alitajuisten tunnelukkojen poistamiseen. Olen palveluksessasi.”
 
Lämmöllä,
– Merja

Soita Merjalle 0700 - 01108

(puhelun hinta 2 € min+pvm)