SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
tiina-konola-intuitiivinen-nakija-enkelihoitaja

TIINA KONOLA 0700-01101

Intuitiivinen tulkitsija, Näkijä, Enkelihoitaja

Tiina on paikalla seuraavan kerran:
(aikataulumuutokset mahdollisia)

There are no upcoming events

Vahvuudet ja erityisosaaminen: Yhteys valomaailmaan, Enkelit
Työvälineet: tarot- ja enkelikortit

Tiina Konola tuo luoksesi enkeleiden viestiä ja on vahvasti yhteydessä valomaailmaan. Viestit Tiinalle tulevat monin eri tavoin, kuten tuntemuksina, kuvina ja sanoina. Tiina käyttää apunaan myös tarot- ja enkelikortteja. 

”Hei! Olen Tiina Konola, valotyöntekijä, intuitiivinen näkijä, enkelikanavoija, enkelihoitaja. Kauttani saat suoran ja selkeän viestin Valomaailmasta. Kerron Sinulle ne viestit ja tiedot, mitä minulle annetaan. Voit luottaa siihen, että Valomaailma haluaa Sinun tietävän juuri sen viestin, mitä Sinulle kanavoin.

Saan viestin intuitiivisesti sanoina, lauseina, tunteina, tuntemuksina, symbolisina kuvina. Lisäksi käytän tulkinnoissa apuna enkelikortteja ja tarotkortteja. Yhteyteni Valomaailmaan on voimakas ja turvallinen. Puhelun aluksi otan yhteyden Valoon ja tulkitsen energioitasi. Näin saan kanavoitua juuri ne viestit, jotka resonoivat Sinun energioidesi kanssa ja jotka Sinun halutaan kuulevan.

Työskentelen enkeleiden kanssa yhteistyössä ja viestit ovat aina toiveikkaita, rakkaudellisia, valoon ohjaavia. Enkelit ovat ihania tsemppareita, jotka kannustavat meitä toteuttamaan unelmiamme , voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin ja luomaan omannäköisemme elämän.

Kunnioitan asiakkaitani huolehtimalla suojauksista ja maadoituksista. Näin pidän yhteydet korkeavärähteisinä ja puhtaina. Pyydän viestiä vain Korkeimmasta ja Puhtaimmasta Valosta ja Rakkaudesta, Sinun Korkeimmaksi parhaaksesi.”

Soita Tiinalle 0700 - 01101

(puhelun hinta 2 € min+pvm)