SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Auttajien ilmainen energiahoitoilta

- vastaanota rakkaudellista kaukohoitoa

Ilmaiset Energiahoitoillat

Kiitos kaikille Energiahoitoiltojen osallistujille! Kuudes Aisti Auttajat järjestää seuraavan veloituksettoman ryhmähoidon alkuvuodesta 2020. Seuraa meitä Facebookissa, niin saat tiedon tarkemmasta ajankohdasta.


Kaukohoidossa Auttajat välittävät osallistujille universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta. Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Auttajiemme välittämä energia voi antaa sinulle mm:
Voimaantumista ja elinvoimaa
Lohtua ja ymmärrystä
Lämpöä ja tukea

Kuudes Aisti Auttajat on aina aidosti läsnä, Sinua varten.

Kyllä kiitos! Kuinka voin osallistua?

Ilmoittaudu yhteisölliseen tapahtumaamme  ja vastaanota ilmainen kaukohoitomme ilmoittamalla meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi alla olevalla lomakkeella:

[ei avoinna olevia tapahtumia]

Miten vastaanotan hoidon?

Auttajamme lähettävät rakkaudellista energiaa kaukohoitona. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja hiljenny puolen tunnin ajaksi.