SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Auttajien ilmainen energiahoitoilta

- vastaanota rakkaudellista kaukohoitoa

 

Energiahoitoilta keskiviikkona 20.11.2019

Suuren suosion ja voimauttavaa palautetta saaneet energiahoitoiltamme jatkuvat! Kuudes Aisti Auttajat järjestää seuraavan ilmaisen Energiahoitoillan keskiviikkona 20.11.2019 klo 20 – 20.30.

Tuttuun tapaan Auttajiamme on hoidon jälkeen tavattavissa Kuudes Aisti Auttajien Facebook -sivulla noin puolen tunnin ajan, eli puoli yhdeksästä yhdeksään. Tällöin voit vapaasti keskustella Auttajien kanssa tai halutessasi jakaa kokemuksiasi illan kaukohoidosta.

Tervetuloa mukaan! Jos haluat osallistua ja vastaanottaa veloituksettoman hoidon, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta.

Kaukohoidossa Auttajat välittävät osallistujille universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta. Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Auttajiemme välittämä energia voi antaa sinulle mm:
Voimaantumista ja elinvoimaa
Lohtua ja ymmärrystä
Lämpöä ja tukea

Kuudes Aisti Auttajat on aina aidosti läsnä, Sinua varten.

Kyllä kiitos! Kuinka voin osallistua?

Ilmoittaudu yhteisölliseen tapahtumaamme  ja vastaanota ilmainen kaukohoitomme ilmoittamalla meille nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuminen päättyy 20.11. klo 17.00

KIITOS, haluan vastaanottaa ilmaisen kaukoenergiahoidon 20.11.2019. Samalla tilaan Kuudes Aisti Auttajien uutiskirjeen (ilmestyy noin kaksi kertaa kuukaudessa) ja saan sähköpostitse myös tarkempia tietoja energiahoitoillan tapahtumasta.

Miten vastaanotan hoidon?

Auttajamme lähettävät rakkaudellista energiaa kaukohoitona. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja hiljenny puolen tunnin ajaksi.