SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Haluaisitko Sinä Auttajaksi?

Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista tukea erilaisiin elämän henkisiin haasteisiin. Auttajamme toimivat aina omalla nimellä ja kasvoilla, rakkaudesta ja valosta työskennellen. Auttamisen työkaluina ovat esimerkiksi selvänäköisyys, energian välittäminen, korttitulkinnat tai vaikkapa astrologia.

Oletko Sinä henkisen alan taitaja ja valotyön lähettiläs? Olisitko kiinnostunut liittymään joukkoomme ja valmis sitoutumaan toimintaperiaatteisiimme?

Auttajalta edellytämme ammattitaitoa, innostusta, sitoutumista ja yrittäjähenkisyyttä. Toivomme sinun olevan kiinnostunut tuomaan itseäsi esiin esimerkiksi blogitekstein ja livetapahtumien (verkko) muodossa, jotta yhteys ja luottamus asiakkaisiin syntyy. Tarjoamme hyvän näkyvyyden, valmiin toimintaympäristön ja sydämellisen työyhteisön tueksesi. Palkkiot ovat provisiopohjaisia, vastaanotettujen puheluiden minuuttitaksan mukaan. Lisätiedot: auttajat(at)kuudesaisti.net

Lähetä meille avoin hakemus:

Hakemus Kuudes Aisti Auttajaksi

*merkityt kohdat pakollisia

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Kuudes Aisti Auttajat säilyttää tietosi ja on yhteydessä jos sinulle sopiva paikka avautuu.