SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Auttajien ilmainen energiahoitoilta

- vastaanota rakkaudellista kaukohoitoa

 

Ilmaiset Energiahoitoillat

Kiitos osallistumisesta Auttajien energiahoitoiltoihin! Ilmoitamme tällä sivulla sekä Kuudes Aisti Auttajien Facebook -sivulla seuraavista ilmaisista ryhmäkaukohoidoista.


Tervetuloa mukaan! Jos haluat osallistua ja vastaanottaa veloituksettoman hoidon, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta.

Energiahoidossa Auttajat välittävät osallistujille universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

 

Auttajiemme välittämä energia voi antaa sinulle mm:
Voimaantumista ja elinvoimaa
Lohtua ja ymmärrystä
Lämpöä ja tukea

Kuudes Aisti Auttajat ovat aina aidosti läsnä, Sinua varten.

Kyllä kiitos! Kuinka voin osallistua?

Vastaanota ilmainen kaukoenergiahoito. Jätä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

[ei avoinna olevia tapahtumia]

Miten vastaanotan hoidon?

Auttajamme lähettävät rakkaudellista energiaa kaukohoitona. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja hiljenny puolen tunnin ajaksi.