SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Auttajien ilmainen energiahoitoilta

- vastaanota rakkaudellista kaukohoitoa

 

Ilmainen Energiahoito 24. kesäkuuta klo 20

Suuren suosion ja hyvää palautetta saaneet Auttajien ryhmäkaukohoidot jatkuvat! Kuudes Aisti Auttajat järjestää seuraavan ilmaisen energiahoidon keskiviikkona 24.6.2020 klo 20 – 20.30. Energiahoito välitetään kaukohoitona, joka tarkoittaa, että voit vastaanottaa sen esimerkiksi kotonasi. Mitään erityisvalmisteluita ei tarvita.

Tuttuun tapaan Auttajiamme on hoidon jälkeen tavattavissa Kuudes Aisti Auttajien Facebook -sivulla noin puolen tunnin ajan, eli puoli yhdeksästä yhdeksään. Tällöin voit vapaasti keskustella Auttajien kanssa tai halutessasi jakaa kokemuksiasi illan kaukohoidosta.

Tervetuloa mukaan! Jos haluat osallistua ja vastaanottaa veloituksettoman hoidon, jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta.

Energiahoidossa Auttajat välittävät osallistujille universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

 

Auttajiemme välittämä energia voi antaa sinulle mm:
Voimaantumista ja elinvoimaa
Lohtua ja ymmärrystä
Lämpöä ja tukea

Kuudes Aisti Auttajat ovat aina aidosti läsnä, Sinua varten.

Kyllä kiitos! Kuinka voin osallistua?

Vastaanota ilmainen kaukoenergiahoito. Jätä alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuminen päättyy 24.6. klo 14.00.

KIITOS, haluan vastaanottaa ilmaisen kaukoenergiahoidon 24.6.2020

Miten vastaanotan hoidon?

Auttajamme lähettävät rakkaudellista energiaa kaukohoitona. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja hiljenny puolen tunnin ajaksi.