SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Auttajien ilmainen energiahoitoilta

- vastaanota kaukohoito 24.3.2021 klo 20.00

Ilmaiset Energiahoitoillat

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta vastaanottaaksesi ilmainen kaukohoito! Huom! Kirjautuminen sulkeutuu ke 24.3. klo 12.00.

Energiahoidossa Auttajat välittävät osallistujille universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Auttajiemme välittämä energia voi antaa sinulle mm:
Voimaantumista ja elinvoimaa
Lohtua ja ymmärrystä
Lämpöä ja tukea

Kuudes Aisti Auttajat ovat aina aidosti läsnä, Sinua varten.

Kyllä kiitos! Kuinka voin osallistua?

Täytä tiedot, kiitos.

[ilmoittautuminen tähän tilaisuuteen on päättynyt]

(tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille, emmekä spammaa sinua postilla. Voit halutessasi liittyä uutiskirjeen saajaksi, josta voit erota milloin vain.)

Miten vastaanotan hoidon?

Auttajamme lähettävät rakkaudellista energiaa kaukohoitona. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja hiljenny puolen tunnin ajaksi.