SOITA AUTTAJILLE 2,18€/min + pvm.

Toimintaperiaatteet ja tietoa meistä

Selvänäkijä, meedio, enkelihoitaja ja tarottulkisija jakavat voimakkaasti mielipiteitä. Toiset uskovat meedioiden ja selvänäkijöiden kykyihin, toisten mielestä koko homma on huijausta: ”Kuka muka pystyy näkemään tulevaisuuteen?” tai ”Miten kukaan pystyisi tuomaan viestiä henkimaailmasta, onko muka sellainen olemassa?”.

On hyvä, että kyseenalaistetaan, mutta erilaisuudelle ja hieman pelottavillekin asioille tulisi myös suoda mahdollisuus ”olla totta”. Kaikkea ei kannata teilata vain sen tähden, että itsellä ei ole asiasta kokemusta.

Meillä kaikilla on näkijän kykyjä. Toisilla kyvyt ovat voimistuneet ja siksi he ovat kykeneviä myös auttamaan. Kuten Kuudes Aisti Auttajat.

Jos olet päätynyt tutkimaan Kuudes Aisti Auttajat -sivustoa ja harkitset auttajillemme soittamista, olet ehkä jo pitkään pyöritellyt mielessäsi jonkinlaista kysymystä tai koet olevasi haastavassa elämäntilanteessa.

Auttajamme ovat kokeneita ja monenlaisiin kysymyksiin tottuneita herkkiä kuuntelijoita. Heidän työtään ohjaa aito halu auttaa, rakkaudesta ja valosta käsin. He tietävät, että me kaikki koemme asiat omalla tavallamme, eivätkä kenenkään kokemukset, pelot tai huolet ole vähäpätöisiä tai tuomittavia. He ymmärtävät myös halun tai tarpeen saada yhteys edesmenneeseen läheiseen. He voivat auttaa myös silloin, kun rakas lemmikki aiheuttaa huolta tai on siirtynyt rajan toiselle puolen. Pelätä ei koskaan tarvitse: henkimaailman puolelta välitetyt viestit ovat aina rakkaudellisia, lämminhenkisiä ja lohdullisia.

Voit ottaa yhteyttä vaikkei sinulla olisi mitään erityistä kysyttävääkään, vaan haluat keskustella esimerkiksi henkisestä kasvusta tai elämän perimmäisistä kysymyksistä. Auttajamme voivat myös ohjata kohti syvempää itsetuntemusta ja tukea henkisen kasvun polulla.

Muistathan, että Auttajat ovat aivan tavallisia ihmisiä, joiden mediaaliset kyvyt ovat avautuneet. Jokaisella meistä on tällaisia lahjoja, emme vain ole syystä tai toisesta ottaneet niitä käyttöön. Auttajamme eivät ole ihmeidentekijöitä, vaan he vaistoavat ja tietävät kykyjensä, elämänkokemuksensa ja koulutuksensa avulla asioita, jotka saattavat muilta jäädä huomaamatta.

Monet Auttajistamme ovat olleet henkisen kasvun tiellä tavalla tai toisella lapsesta asti ja heillä on usein omakohtaista kokemusta haastavista elämänpoluista ja henkisistä kriisitilanteista. Monet heistä ovat (erityis)herkkiä, monilla on kokemusta kommunikaatiosta henkimaailman sekä erilaisten oppaiden ja mestareiden kanssa. Suhtaudu heihin siis kunnioituksella ja lämmöllä.

  • Suosittelemme ennen soittamista lukemaan kaikkien Auttajiemme esittelytekstit ja valitsemaan juuri sinulle sopiva Auttaja omaa intuitiota kuunnellen.

Jos kaipaat apua tai tukea, älä arastele. Turhia, vähäpätöisiä tai tyhmiä kysymyksiä ei ole. Soita rohkeasti!
(ps. jos sinua kiinnostaa mystiikka, lue lisää https://www.kuudesaisti.net/mystiikka)

Palvelun kuvaus

Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajamme myös antavat erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua.

Puhelu maksaa soittajalle 2,18 €/min+pvm. Myös jonotus maksaa saman verran, joten yritäthän hetken kuluttua uudelleen jos Auttaja on varattu.

Verkkosivu (osoite auttajat.kuudesaisti.net) tarjoaa asiakkaille luettavaksi erilaista henkistä tietoutta mm. mystiikasta, rajatiedosta, henkimaailmasta ja kokonaisvaltaisesta henkisestä ja fyysisestä hyvästä olosta. Kaikki sivustolla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeuksin.

Käyttäessäsi tätä verkkosivua, suostut seuraaviin sääntöihin ja ehtoihin:
1. Olet vähintään 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen aikuinen.
2. Ymmärrät, että tämän sivuston sisältö, mukaanlukien puhelinpalvelut, on tehty yksinomaan viihteelliseksi.

Kuudes Aisti Auttajat -palvelua koskevat seuraavat periaatteet:

1) Auttajat ovat sitoutuneet noudattamaan salassapitovelvollisuutta ja kunnioittamaan yksityisyydensuojaasi: he eivät missään tapauksessa saa kertoa asiakkailta saamiaan tietoja tai heidän kanssaan käymiä keskusteluja eteenpäin.

2) Sivuston palveluiden lähtökohtana on auttaa asiakasta heidän elämäntilanteessaan. Auttajat tekevät työtä rakkaudesta ja valosta käsin.

3) Palvelun kautta saamasi tiedot tai neuvot eivät korvaa lääkäreiden antamia ohjeita. Jos se on olennaista, kerrothan auttajalle terveydentilastasi ja siihen liittyvistä mahdollisista hoidoista tai toimintaohjeista. Mikäli Auttaja epäilee, että asiakas voi hyötyä mielenterveyspalveluista tai tarvita niitä, hän voi ohjata asiakkaan näiden pariin.

4) Puheluiden tahallinen pitkittäminen on auttajien puolelta on kielletty. Asiakkaita ei pelotella, uhkailla tai yritetä koukuttaa palvelun käyttäjäksi. Kaikenlainen manipulointi on kielletty.

5) Auttajat välttävät katteettomien lupausten antamista tai potentiaalisesti turhia toiveita herättävien konkreettisten tietojen välittämistä.

6) Auttajat toimivat palvelussa omalla nimellä ja kuvalla.

7) Auttajat ovat ihmisiä, jotka tekevät inhimillisiä virheitä. Asiakas ei voi olettaa että kaikki Auttajalta saatava tieto on ”oikeaa”, vaan erehdyksiä sattuu. Kaikki Auttajamme tekevät kuitenkin työtään sydämestään.

8) Palvelu on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille ja keskustelut käydään ainoastaan viihdetarkoituksessa. Neiti Näpsä ei ole vastuussa Auttajien välittämistä neuvoista tai konsultaatioista soittajille.

Kuudes Aisti Auttajat -palvelu ja verkkosivu auttajat.kuudesaisti.net on toiminimi Neiti Näpsän (y-tunnus 1669022-9) hallinnoima, tuottama ja ylläpitämä palvelu.

Mikäli sinulla on kysymyksiä toimintaperiaatteisiin liittyen, tai koet että niitä ei ole noudatettu, otathan yhteyttä: auttajat@kuudesaisti.net.

Kun tulet ensimmäistä kertaa sivustolle

Tutustu rauhassa Auttajiin. Henkilön kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan Auttajasta. Valitse oma Auttajasi intuitiivisesti tai tuttavan suosituksesta.

Kun olet valinnut Auttajasi, näet etusivulta onko hän poissa vai paikalla. Jos Auttaja on paikalla, kokeile soittaa hänelle ruudussa näkyvään numeroon.

Jos Auttaja on poissa, kuvaa klikkaamalla pääset Auttajan omaan profiiliin, josta löytyy kalenteri milloin Auttaja päivystää seuraavan kerran. Useat Auttajistamme ovat muualla kokopäivätyössä, joten päivystys ei ole ympärivuorokautista. Tarjolla on myös kirjallisia tulkintoja, joita voit tilata silloin, kun Auttaja ei ole paikalla.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen auttajat@kuudesaisti.net

Kuudes Aisti Auttajat puhelinpalvelu on maksullinen palvelu, jonka hinta on 2,18 min/pvm. Hiukan yli kahden euron minuuttihinnasta osan ottaa verottaja, operaattori ja palveluntuottaja omat osuutensa ja Auttajalle jää noin neljäsosa.