SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.
SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Sanastoa

Astrologi

Astrologit ovat erikoistuneet tulkitsemaan sitä, miten taivaankappaleet vaikuttavat ihmisiin. Tärkeä merkitys on myös sillä, missä ja milloin ihminen syntyi. Astrologia on järjestelmä, joka lisää itsetuntemusta ja sen avulla voi kartoittaa erilaisia elämänkaaren todennäköisiä ja mahdollisia tapahtumia. Ota siis yhteyttä astrologiin, jos haluat ymmärtää entistä paremmin itseäsi ja elämäsi tapahtumia tai elämäntilannettasi.

Länsimaisessa astrologiassa, jonka juuret ulottuvat 3000 vuoden taakse, puhutaan horoskoopeista. Yksinkertaisimmillaan ne perustuvat auringon asemaan tähtikartalla henkilön syntymäpäivänä. Tarkempi astrologia perustuu täydelliseen tähtikarttaan, jossa huomioidaan henkilön syntymäpäivän lisäksi tarkka syntymäaika ja -paikka. Tähtikartan avulla astrologi pystyy syvällisesti tulkitsemaan henkilön elämää.

Länsimaisen astrologian lisäksi myös Kiinassa on oma astrologian perinteensä, ja myös Maya-kansa tulkitsi ihmisten käytöstä yhteydessä kosmisiin tapahtumiin.

Lähde/Lue lisää: https://www.kuudesaisti.net/cam-luontaishoidot/419-cam-hoidot/109-astrologia

Eläinkommunikoija

Eläinkommunikaatio on, kuten nimikin kertoo, keskustelua eläinten kanssa. Ihmisosapuoli on eläinkommunikoija, joka välittää keskustelun tulokset toisille ihmisille. Eläinkommunikoija on siis oikeastaan tulkki. Keskustelu tapahtuu mielen tasolla, eli kommunikoija luo sisäisen yhteyden eläimeen.

Maailmalla tunnetuimpien eläinkommunikoijien joukkoon kuuluu Amelia Kinkade, joka on omistanut elämänsä eläinten suojelulle. Hän kertoo, että eläimillä on rikas tunne-elämä: nekin ihastuvat, surevat, toivovat, suunnittelevat ja pohtivat asioita. Ne myös tuntevat lähellä elävät ihmisensä hyvin – psykologisine puutteineen ja terveysongelmineen.

Eläinkommunikoija auttaa tilanteissa, joissa halutaan selvittää eläimen käytöksen taustaa, tai tunnistaa niiden kipuja tai vaivoja. Hän voi myös auttaa luomaan yhteyden edesmenneeseen eläimeen. Eläimiltä voi myös oppia paljon: niiden viestit ovat lohdullisia ja ymmärtäväisiä. Eläimillä on tietoa, jota vailla monet meistä taivaltavat halki elämänsä, kuolemaa peläten, huolissaan ja unohtaen rakastaa.

Lähde/Lue lisää: https://www.kuudesaisti.net/artikkelit/aiti-maa/elainkommunikaatio-mita-elaimet-haluavat-meille-kertoa

Ennustaja

Ennustajaksi kutsutaan henkilöä, joka tyypillisesti pystyy katsomaan menneeseen ja tulevaan, ja näkevät myös nykyhetkesi. Ennustajat käyttävät erilaisia välineitä työssään. Ennustaa voi esimerkiksi Tarot-korttien avulla, tai esimerkiksi kristalleja käyttäen. Ennustajat voivat käyttää työssään myös vaikkapa teelehtiä tai enkelikortteja.

Ennustajaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos kaipaat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin. Ne voivat liittyä esimerkiksi rakkauselämään tai muihin ihmissuhteisiin, tai omaan tulevaisuuteesi. Ennustaminen on myös tie itsetuntemukseen: ennustaja voi johdatella sinut tutustumaan itseesi paremmin ja avata tietä erilaisille tärkeille oivalluksille.

Lähde/Lue lisää: https://www.kuudesaisti.net/cam-luontaishoidot/419-cam-hoidot/111-tarot

Intuitiivinen energiahoito, enkelihoito, kaukoparannus

Erilaisia energiahoitoja voidaan tehdä kaukohoitoina. Et siis ole samassa fyysisessä tilassa hoitajan kanssa, vaan voit vastaanottaa hoidon kotonasi. Kaukohoitoina voi vastaanottaa usein esimerkiksi enkelihoitoa tai reikihoitoa.

Hoitomuodoissa on eroa, mutta tyypillisesti energiahoidoissa pyritään avaamaan erilaisia energiatukoksia tai päästämään irti energiasta, joka ei enää ole hyödyksi. Samalla usein myös vahvistetaan energian virtausta kehossa. Hoidon voi usein tuntea kehossaan pistelynä, lämpönä, tai se voi olla voimakkaasti rentouttavaa. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia: niistä on apua sekä henkisiin että fyysisiin pulmatilanteisiin. Hoitajat voivat olla erikoistuneita tiettyihin vaivoihin tai haasteisiin.

Hoitaja toimii energian välittäjänä. Hoitaja saattaa myös välittää hoidettavalle erilaisia sanallisia viestejä, jotka ovat peräisin esimerkiksi enkeleiltä tai henkimaailman oppailta. Koska energiat vaikuttavat myös paikkoihin ja esimerkiksi eläimiin, voi hoitoa pyytää myös kohdistamaan näihin.

Lähde/Lue lisää: https://www.kuudesaisti.net/cam-luontaishoidot/419-cam-hoidot/85-intuitiivinen-parantaminen

Meedio

Meedio välittää viestejä henkimaailmasta. Tyypillisesti meedio tuo viestejä edesmenneiltä ihmisiltä eläville ihmisille. Meediot voivat usein luoda yhteyden myös edesmenneisiin eläimiin.

Meedioon voi siis ottaa yhteyttä, jos tunnet huolta edesmenneestä läheisestäsi.  Meedio voi auttaa, jos tunnet jonkin henkilön pyrkivän yhteyteen rajan toiselta puolen tai jos haluaa lähettää viestin kuolleelle henkilölle. Rajan toiselta puolelta välitetään usein lohduttavia, rakkaudellisia viestejä.

Meediot ovat monesti olleet lapsesta asti herkkiä yliluonnollisille asioille, kyenneet ennustamaan tulevaa ja he näkevät usein enneunia. Usein meedioilla on suvussaan toisia meedioita, tai meedion kykyjä omaavia henkilöitä.

Lähde/lue lisää:

https://www.kuudesaisti.net/cam-luontaishoidot/419-cam-hoidot/88-meedio

https://www.kuudesaisti.net/artikkelit/rajatieto/meedio-harriet-piekkola-kaikki-tapahtuu-valossa-ja-rakkaudessa

Numerologi

Numerologit tulkitsevat elämääsi numeroiden avulla. Jokaisen ihmisen syntymäajan ja nimen paljastamat numerot kertovat siitä, millaisia asioita hänen on tarkoitus elämässään oppia ja millaisilla luonteenpiirteillä hänet on varustettu ja millaisia hänen ihmissuhteensa saattavat olla. Numerologia on siis myös yksi tie itsetuntemukseen, mutta siitä on myös apua, kun halutaan etsiä vastauksia erilaisiin kysymyksiin.

Numerologiassa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti ihmisen elämää ja pyritään löytämään selityksiä ja vastauksia erilaisiin kysymyksiin käyttämällä numeroita ja niiden erilaisia värähtelytaajuuksia. Jokainen numero edustaa tiettyä kosmista energiamuotoa.

Numerologia on ikivanha symbolijärjestelmä, jota on käytetty tuhansia vuosia muun muassa Intiassa ja Kiinassa. Länsimaisen numerologian kehittäjänä pidetään matemaatikko Pythagorasta.

Lähde/lue lisää: https://www.kuudesaisti.net/cam-luontaishoidot/419-cam-hoidot/118-numerologia

Selvänäkijä

Selvänäkijät pystyvät katsomaan tulevaan ja menneeseen, ja näkevät myös nykytilanteesesi. Selvänäkijältä voi pyytää apua, kun kaipaat lisätietoa esimerkiksi sydämen asioihin tai terveyteen liittyen. Myös arkisissa tilanteissa voi kääntyä selvänäkijän puoleen, oli kyseessä sitten raha-asiat tai työasiat – tai vaikkapa kadonnut esine.

Selvänäkijät työskentelevät kukin tavallaan. Näkeminen voi tapahtua esimerkiksi erilaisina kuvina, auran aistimisena tai ikään kuin filminä. Sitä voi kuvata kolmannella silmällä katsomiseksi tai ihmisen energiakentän tutkimiseksi. Selvänäkijä ei siis ole sama asia kuin meedio, joka välittää viestejä henkimaailmasta.

Selvänäkijät voivat auttaa konkreettisissa kysymyksissä, tai antaa johtolankoja, jotka johdattelevat oikealle polulle. He tukevat ja auttavat, mutta eivät tee päätöksiä puolestasi.