SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Toimintaperiaatteet

Kuudes Aisti Auttajat -puhelinpalvelu tarjoaa intuitiivista apua ja tukea elämän henkisiin haasteisiin. Aidosti läsnäolevat Auttajamme tarjoavat selvänäkijäpalveluita sekä viestejä henkimaailmasta ja valonauttajilta. Auttajamme myös antavat erilaisia energiahoitoja ja turvallista keskusteluapua. Puhelu maksaa soittajalle 2 €/min+pvm.

Verkkosivu (osoite auttajat.kuudesaisti.net) tarjoaa asiakkaille luettavaksi erilaista henkistä tietoutta mm. mystiikasta, rajatiedosta, henkimaailmasta ja kokonaisvaltaisesta henkisestä ja fyysisestä hyvästä olosta. Kaikki sivustolla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeuksin.

Käyttäessäsi tätä verkkosivua, suostut seuraaviin sääntöihin ja ehtoihin:
1. Olet vähintään 18 vuotta täyttänyt täysivaltainen aikuinen.
2. Ymmärrät, että tämän sivuston sisältö, mukaanlukien puhelinpalvelut, on tehty yksinomaan viihteelliseksi.

Kuudes Aisti Auttajat -palvelua koskevat seuraavat periaatteet:

1) Auttajat ovat sitoutuneet noudattamaan salassapitovelvollisuutta ja kunnioittamaan yksityisyydensuojaasi: he eivät missään tapauksessa saa kertoa asiakkailta saamiaan tietoja tai heidän kanssaan käymiä keskusteluja eteenpäin.

2) Sivuston palveluiden lähtökohtana on auttaa asiakasta heidän elämäntilanteessaan. Auttajat tekevät työtä rakkaudesta ja valosta käsin.

3) Palvelun kautta saamasi tiedot tai neuvot eivät korvaa lääkäreiden antamia ohjeita. Jos se on olennaista, kerrothan auttajalle terveydentilastasi ja siihen liittyvistä mahdollisista hoidoista tai toimintaohjeista. Mikäli Auttaja epäilee, että asiakas voi hyötyä mielenterveyspalveluista tai tarvita niitä, hän voi ohjata asiakkaan näiden pariin.

4) Puheluiden tahallinen pitkittäminen on auttajien puolelta on kielletty. Asiakkaita ei pelotella, uhkailla tai yritetä koukuttaa palvelun käyttäjäksi. Kaikenlainen manipulointi on kielletty.

5) Auttajat välttävät katteettomien lupausten antamista tai potentiaalisesti turhia toiveita herättävien konkreettisten tietojen välittämistä.

6) Auttajat toimivat palvelussa omalla nimellä ja kuvalla.

7) Auttajat ovat ihmisiä, jotka tekevät inhimillisiä virheitä. Asiakas ei voi olettaa että kaikki Auttajalta saatava tieto on ”oikeaa”, vaan erehdyksiä sattuu. Kaikki Auttajamme tekevät kuitenkin työtään sydämestään.

8) Palvelu on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille ja keskustelut käydään ainoastaan viihdetarkoituksessa. Neiti Näpsä ei ole vastuussa Auttajien välittämistä neuvoista tai konsultaatioista soittajille.

Kuudes Aisti Auttajat -palvelu ja verkkosivu auttajat.kuudesaisti.net on toiminimi Neiti Näpsän (y-tunnus 1669022-9) hallinnoima, tuottama ja ylläpitämä palvelu.

Mikäli sinulla on kysymyksiä toimintaperiaatteisiin liittyen, tai koet että niitä ei ole noudatettu, otathan yhteyttä: auttajat@kuudesaisti.net.

Kun tulet ensimmäistä kertaa sivustolle

Tutustu rauhassa Auttajiin. Henkilön kuvaa klikkaamalla pääset lukemaan Auttajasta. Valitse oma Auttajasi intuitiivisesti tai tuttavan suosituksesta. 

Kun olet valinnut Auttajasi, näet etusivulta onko hän poissa vai paikalla. Jos Auttaja on paikalla, kokeile soittaa hänelle ruudussa näkyvään numeroon.

Jos Auttaja on poissa, kuvaa klikkaamalla pääset Auttajan omille sivuille, jossa on näkyvillä, milloin Auttaja päivystää seuraavan kerran. Useat Auttajamme ovat kokopäivätyössä ja olemme lähteneet liikkeelle pienellä porukalla, joten valitettavasti emme kykene tarjoamaan teille tarkkoja aukioloaikoja, eikä päivystys ole ympärivuorokautista. Tarjolla on myös kirjallisia tulkintoja, joita voi tilata silloin, kun Auttaja ei ole paikalla.

Mikäli sinulla on palvelusta kysyttävää, laita s-postia auttajat@kuudesaisti.net

Kuudes Aisti Auttajat puhelinpalvelu on maksullinen puhelinpalvelu. Hinta 2,00 min/pvm. Kahden euron minuuttihinnasta vie verottaja, operaattori ja palveluntuottaja omat osuutensa ja Auttajille jää noin kolmannes.